KAYSERİ / MELİKGAZİ - Malazgirt İlkokulu

03523200516
BATTALGAZİ MAH. BOZCA SK. MALAZGİRT İ.Ö.O BLOK NO 11 MELİKGAZİ / KAYSERİ
Vizyon
Vizyonumuz: Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ülkesini seven ve kalkınması için var gücü ile çalışan insanlar ve sevgi, saygı ,hoşgörü sahibi bireyler olarak yetiştirmek.
Misyon
Misyon: Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak.Okulumuzda değişim yaratmak, bu değişime herkesin katılımını sağlamak.Öğrencilerimize, saygı-sevgiye dayalı disiplinle, daha özgür bir sınıf ve okul ortamını sağlamak.Öğrencilerimizin farklılıklarını dikkate alarak, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmek.Öğrencilerimizi hür, demokratik, sağduyulu, sorgulayan, araştırmacı, başkalarının düşüncelerine saygılı çağdaş bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizi, bilgi ve teknolojiyi etkin kullanan, kendini ve çevresini sürekli geliştiren, bilimin yol göstericiliğinde yaratıcı bireyler yetiştirmek.Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, millî ve manevî değerlerle donanmış, ülkesini ve milletini seven, insan haklarına saygılı, ülkesinin kalkınması, milletinin huzur ve mutluluğunun yanında bütün insanlığın yararına çalışan 21. yüzyılın “ İNSAN ”ını yetiştirmek.
belediye otobüsü
MELİKGAZİ İLÇE MERKEZİ